..když nečtete, alespoň se podívejte...BOMBA!

25.10.2013 18:48

Velmi pěkně zpracované video o penězích. Neuvěříte...ale naprosto pravdivé, i když v jistých případech je to ještě horší!

 

To velmi pěkné video nám zcenzurovali, ale udělali to velmi šikovně.....je to dle nich soukromé video!!! Jen totoální blbec si může myslet, že vystavuji na YouTube video, které nechci, aby si prohlíželi ostatní. Je to asi stejný příklad,jako když si draze zaplatím bilboard se svou reklamou a pak si ho sám zakryji plachtou, aby mi na něj nekoukali ostatní!

 

Shodou okolností jsem ale narazil na dvě videa, které toto jednání perfektně vysvětlují. Jedno, které vás má připravit na informační šok, je zde  a druhé, které vás bude skutečně šokovat a zároveň vám logicky ukáže proč něco cenzurují a něco ne, je zde

 

Jistě se najde mnoho lidí, kteří obě videa budou považovat za blbost a fantasmagorii, ale mohou a dokáží nastíněnou a odhalenou možnou skutečnost pod tíhou často nepochopitelného a nevysvětlitelného současného dění, nějak relevantně vyvrátit? Pokud ne, pak by i tuto možnost uvedenou ve videích (která ostatně do současného dění zapadá nejvíce) měli připustit. Pokud to někdo nedokáže ani vyvrátit, ani připustit, pak je tu jen třetí možnost, která pozornému posluchači těchto videí jistě neunikne.